El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

Del 24 al 29 d'agost

Ja tenim a tocar la nostra festa, la del Palau d'Anglesola. La Festa Major és un bon moment per engalanar-nos amb el millor somriure, sortir als carrers i acolorir al màxim la nostra vila. La festa és música i esport i bona taula i emocions. És tradició i és creativitat. Per això, enguany combinem les activitats més consolidades, com la Matinal Cicloturista que arriba als 40 anys, les sardanes, correfocs, els hereus i les pubilles, el concert i ball de tarda o la missa del patró, amb el muntatge de l'espai penyes, què serà un punt de trobada, un espai per viure la festa. I per compartir-la! I amb l’estrena d’aquest nou espai, també volem destacar la reeixida del Bernat i l’Elisenda, els nostres gegants, que justament ara que ballen més que mai, han passat per les mans d’un restaurador.

Gràcies a totes les entitats que feu possible aquest bonic i intens programa pensat per divertir-nos, per conviure, per ser solemnes i, també, transgressors.

Visca la festa, la nostra festa! Visca el Palau d'Anglesola!
La Comissió de Festes

 

Les següents activitats requereixen registre previ, apunta-t'hi!

 

 

Pots consultar el programa complet clicant als enllaços de sota les imatges

 

Per obtenir informació de la web, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització.  [ més Informació ]